Lyhyesti tämän päivän näyttelykuulumiset. :) Illalla saatan pistää vielä kuvia jos vain jaksaa...

Lyhytkarvauroksia oli tänään kuusi, mutta kaksi oli abs. Eetu oli neljästä uroksesta hienosti toinen, erittäin tiukille meni ja tuomari sanoi että pistäisi molemmat paneeliin jos vain voisi. Lopulta toinen meni, ehkäpä turkin värillä tai muulla. Oli lopulta BOB, ja olipa ihana ja historiallinen kotikissapaneeli kun kaikki siellä oli ensikertalaisia ja tuomarit katsoivat suu auki. Nimittäin pahimmat ainaiset kilpailijat jäivät tästä näyttelystä pois, lisäsi huomattavasti jännitystä.

Huomenna Eetulla on vain yksi kilpailija (ei ollut tänään), saa nähdä kuinka käy. Olisihan se mahtavaa päästä paneeliin fiilistelemään, mutta eihän sitä voi yhtään sanoa etukäteen. Ainakin tuomari vuosi sitten tykkäsi Eetusta. Tänään istuttiin pöydällä kuin tatti ja saatiin hirmuisesti kehuja rauhallisuudesta, yleisvaikutelma setelissä: Cool, friendly gentleman. :) (Erikoista muuten, ruotsalainen tuomari arvosteli suomeksi, mutta kirjoitti setelin englanniksi)

Hienosti meni siis tänään ja huomenna uudestaan. Lähtö puoli seitsemältä, mutta onneksi pääsee valmiiseen häkkiin eikä ole tavaroita kannettavana, ne odottaa huomista Kuopiossa. Kiitos hyvästä seurasta teille jotka näyttelyissä olitte, ja terkut Eetulta kaikille jotka kävi katsomassa. Se hyrisee onnellisesti ja on todennut, että nämä meidän todelliset (rotu)kotikatit täällä on alinta pohjasakkaa hänen mielestään!

Huomenna tavataan!