Nyt muakin alkaa jo jännittää huomisen ja ylihuomisen näytelmät. Eilen mut pestiin ja puunattiin, tänään on ollut sitten enemmän tuota yksityiskohtapuolta, hampaiden pesua, korvien ja silmien puhditusta ja sellaista. Vielä on pyllynpuhdistus edessä ja sitten olen valmis. Turkki on ihan hyvässä kunnossa, vähän meinaa tulla hilsehippuja näkyviin mutta mamma keksi siihenkin keinon (kun niitä on niin vähän): se pyyhkäisee ongelmakohtaa märällä paperilla, pöyhii turkkia harjalla ja harjaa alas, sitten se on heti kuiva ja hilseetön. :)

Pakkasin eilen näyttelykassia mamman kanssa ja yritettiin päättää, mitä nameja otetaan näyttelyyn. En mä oikein osannut päättää, niin otetaan kolmenlaisia nameja nyt sitten. Huomenna klo 8 mennään sinne näyttelypaikalle ja se loppuu illalla. Mamma varmaan raportoi tuloksia, jos mä en jaksa/ehdi.

Jännitys täällä jo tiivistyy, vaikka yritän olla rentona. Odotan jo innolla, että näen Jimin poppoon (erityisesti Aina-kaunokaiseni) sekä Namitus-kaunokaisen. Tavataanhan aamulla. :)

Muutama kuva, kun mä leikin tädin kanssa Cat Dancerilla:

398058.jpg

398051.jpg

398053.jpg

398054.jpg