Oltiin tänään Eetun kanssa pojan kolmannessa näyttelyssä täällä kotiareenalla Jyväskylässä. Alussa oli rokotustodistuksien kanssa vähän sählinkiä, mutta onneksi päästiin jatkamaan. Eetu nukkui rauhallisesti koko näyttelyn ajan häkissään.

Lyhytkarvauroksia oli vain kolme, Eetu, Romeo ja Lasse. Arvostelun alun vain siirtyessä ja siirtyessä Eetu kävi hiukan hermostuneeksi, kun jouduttiin rampaamaan tuomarin luona epäselvyyksien takia. Lopulta päästiin sitten tuomarille (vähän ennen neljää), joka piti Eetusta ja luonnehti sitä mm. "Sweet Boy":ksi. Tuomari, Bette Lind, piti ilmeisen tärkeänä sitä että kissa jaksaa vielä siinä vaiheessa päivää riekkua huiskun perässä, ja vertailussa Eetun ollessa hermostunut jäätiin kolmanneksi. Tuomari sanoi syyksi sen, että Eetu on vähän liikaa herkkujen perään. ;)

Hyvät arvostelut tosiaan saatiin vaikka eipä joistain kohdista meinaa arvostelusetelissä saada selkoa. Tässä kiinnostuneille:

Tyyppi: Long strong body, very heavy & museular
Pää: Ex long strong profile, strong muggle (tämä sana on ihan hämärän peitossa, kun siitä ei saa selvää)
Silmät: Clear w. vitense colour
Korvat: Small and high set
Turkki: Dense w. symmetrical markings
Häntä: Short & strong
Kunto: Ex-well presented
Yleisvaikutelma: A very relaxed boy
Arvostelutulos: 3

Huomenna sitten uudestaan ja katsotaan, mitä miestuomari Eetusta pitää. LK uroksiakin on puolet enemmän eli kuusi. Oli kiva tavata muutamia tuttuja, ja erityisonittelut Namiskuukkelille EX1-tuloksesta!