Minä ja mamma oltiin eilen Tampereella näyttelyssä. Matka meni hyvin, minä torkuin rauhallisesti kun burmaneitonen veireisessä boxissa teki kuperkeikkoja ja puhui minulle. Näyttelyssä ensimmäiset kehut tuli jo eläinlääkärin tarkastuksessa, kun ell kehui että olen kuin konkari ja niin kiltisti kun se tutki minua. Tottakai minä olin kiltisti, olihan se jo 11 kerta kun ollaan näyttelyssä!

Näyttely oli eurotyylinen, eli verhot oli vain kahdella sivustalla. Se vasta oli kivaa, näki moneen suuntaan! Mamma säikähti että mikä minulla on kun pisti minut häkkiin ja sieltä alkoi kuulua ihmeellistä korinaa... Minä kehräsin! Ihan ensimmäistä kertaa näyttelyssä! Sitten puskin häkkiä ja tarvoin tyynyä innokkaasti. Näyttelyissä on kivaa! Oli siinä yleisölläkin varmaan katselemista, kun hellyyspuuska kesti koko aamupäivän.

Täällä on kivaaaaaaaa!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Myöhemmin sitten jo vähän rauhoituin ja tuhdin aterian jälkeen kävin nukkumaan. Otin melkoisen rennosti ja välillä kellin selällänikin. Häntäkin otti rennosti:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Iltapäivällä pääsin sitten vihdoin tuomarin pöydälle. Heti kun mami pisti minut siihen niin tuomari alkoi höpöttää lässyn-lässyn äänellä minulle italiaksi. Sitten se nosteli minua ja kehui miten ihana turkki minulla on, upea väri ja miten hieno ilme. Kun tuomari alkoi kirjoittaa niin minä puskin mammaa ja puskin ja puskin ja aloin kehrätä. En kyllä tiedä huomasiko se tuomari että kehräsin, kun enhän minä siitä tuomarista piitannut vaan mammasta.

Sitten kun tuomari oli arvostellut muut urokset niin oli vertailu. Se kehui kaikkia ensin ja mamma oli jo ihan varma että neljäs sija tulee taas, kun minä moukaisin tuomarille silloin kun se tuli lääppimään minun päätä. Mutta tuomari olikin ihan rakastunut minun ääneen ja sanoi, että "I love you so much!", kyllä mammalla oli hauskaa. Sitten tuomari sanoi että Romeo voittaa, mutta heti sen perään sanoi että minä olen toinen koska olen niin hyvässä turkissa ja kunnossa ja ihana. Sitten se vielä pyysi anteeksi minun mammalta että kun tulin vasta toiseksi. Mamma oli niin kiitollinen jo toisesta sijasta että ei siinä käynyt edes mielessä että pitäisi olla jotenkin pettynyt, ei ollenkaan!

Sain hienon keltaisen ruusukkeen. Mamma pisti sen tietysti häkkiin näytille:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Loppupäivän otinkin sitten rennosti uinuen häkissä, kun ei ollut enää edustustehtäviä ja mamma ryntäili sinne tänne tuttujen perässä.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tänään on moni kamu siellä näyttelyissä ja mammaa vähän harmittaa kun me ei olla... Mutta kahden viikon päästä pääsen kahdeksi päiväksi Kuopioon ja mamma odottaa sitä näyttelyä erityisen paljon, koska sieltä voi odottaa ehkä menestystäkin. Mutta ei me paljasteta enempää!

Eilen Alexanderin sisko oli hienosti EX1, VP ja TP! Paneelissa ei tullut ääniä mutta hyvää harjoitusta kuitenkin. Madeleinen sisarukset oli siellä myös ja yksi niistä pääsi paneeliinkin harjoittelemaan, kun oli tuomarin ainut pentu eli suoraan TP. Nyt jännitetään miten kavereille on käynyt tänään näyttelyssä!