Vaihteeksi jotain muita kuvia ja höpötyksiä kuin näyttelyjuttuja, joita on viime aikoina ollut ihan riittämiin. :D Alex ja Madde teema jatkuu edelleen, mutta minkäs teet kun meillä on niin hurmaavia ja kuvauksellisia rotuotuksia ;) Tosin näissä kuvissa esiintyy jo Eetukin.

Madde on meidän prinsessa. Ihan oma höpsö itsensä leikkauksen jälkeen, kaunistuu päivä päivältä. Tikit törrötää vieläkin siellä mahassa ja niissä menee kyllä ikuisuus jos siihen jätetään sulamaan. Ehkäpä voisi käydä jälkitarkastuksella ja poistattaa ne samalla tai sitten katkoa itse niitä päitä vähäsen.

IMG_6809.jpg

IMG_6819.jpg

IMG_6838.jpg

Entäpä Aleki, ihana karvainen kastraatti. Kaksi rankkaa näyttelyviikonloppua takana ja nyt saakin sitten levätä, seuraavaa näyttelyä ei ole vielä päätetty. Alexander säikäytti näyttelyn jälkeen ja paastosi pari päivää, mutta äsken tuli viesti että kissa toimii taas kaikista päistä eli ruoka maistuu ja hiekkiksellä kuopsuu.

IMG_6829.jpg

Lapset oli viikonloppuna niin haltioissaan kun Eetu-veli tuli käymään. Madden kanssa oli läpsimisleikit käynnissä jo perjantaina illalla, ja Aleki pesi veikkaa hellään tapaansa. Eetukaan ei ollut moksiskaan ja taitaa pitää "tätilää" jo toisena kotinaan. Näin söpösti punkkaripojat kuivattelivat yhdessä kylvyn jälkeen:

IMG_6848.jpg

IMG_6861.jpg

Madeleine kaunisteli vieressä ja siirtyi sitten sekin kiipeilypuuhun kököttämään. Pitkästä aikaa sain triosta yhteiskuvan:

IMG_6846.jpg

IMG_6862.jpg