HUHHUH! Selkä murisee, jalat on kipeinä, kurkku käheänä puhumisesta ja pää ihan sekaisin. Mutta päällimmäinen tunnelma on hyvin "monttu auki" ja niin järjettömän iloinen...

Eetu oli tänään kahdeksasta lyhytkarvauroksesta ensimmäinen, päästen siis paneeliin!! Tulos LKU 1 NOM ja paneelissa vielä yksi tuomariääni kirsikkana kakun päällä!

Tuomarilla Eetu ei ollut erityisen hyvällä päällä, niinpä olin ihan huuli pyöreänä kun tuomari (Andreas Woelm) tiputti kissan toisensa jälkeen ja lopulta julisti Eetun parhaaksi kotikissakseen. Meidän läski maalaistollukka!

Nyt on mieli vielä vähän sekava, silti erittäin väsyneenä mutta onnellisena lähdetään huomenna uudestaan kohti Tamperetta. Menestystä nyt en Eetulta odota, pääasia on, että päästään kaiken mennessä hyvin juhlimaan Alexin Premioria! Ja ehkä Madde saisi ekan sertin...

Tuttuja näin jonkun verran. Erityisonnittelut Kimmolle molempien poikien TP:stä ja Päiville hienosti menneestä päivästä; Alexin isä Nuka sai sertin ja oli VP ja TP, samoin kun Alexin velipuoli Kassu oli VP ja TP. Huomenna sitten pieni perhetapaaminen: Alexi, isi Nukis ja sisko Angeli ovat paikalla. Varmasti hauska päivä tulossa!