Nyt on ollut niin pitkä blogikirjoitustauko, että ihan hävettää. ;) Yleisön pyynnöstä nyt sitten sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan, kun koeviikkokin on ohi eli olo täysin stressivapaa. On siis ollut melkoisen kiireistä ja stressaavaa viime aikoina, mutta nyt alkaa helpottamaan, eikä jouluunkaan ole enää kuin alle viikko! Erityisesti odotamme viikonloppua, sillä ehkä sunnuntaina tulee jouluviettäjät Helsingistä, ja Eetukin pääsee pitkästä aikaa hengailemaan Alexin ja Madden kanssa :)

Eipä tässä ole Eetunkaan elämässä mitään ihmeempiä tapahtunut. Se on nukkunut todella paljon, ja erityisesti viihtyy takan ääressä. Jos nyt onkin ollut vähän rauhallisempaa aktivoinnin ja muun suhteen, niin varmasti joulunaikaan on taas vilinää, siitä pitää varmasti Madde huolen... Suunnitelmissa olisi, että vaikka siskoni lähtee pian joulupyhien jälkeen jo takaisin Helsinkiin, niin Alexander jää vielä meille viettämään joululomaa :) Kesällä yhteisen lomailun jälkeen pelkästään Madde oli hoidossani, eli nyt on sitten Alexin vuoro.

Jää kaikki taas vähän viimetippaan, lahjojakaan en ole sen suuremmin vielä ostellut. Huomenna taidan suunnata Mustiin ja Mirriin, ostamaan ainakin kissoille lahjat.

Tässä vielä marraskuussa otettu kuva Eetusta, kun se kuikuilee koripesästään, olisikohan keittiössä mahdollisesti jotain tutkimisen arvoista:

IMG_6918.jpg?t=1229630899

Edit. Päivitin myös Näyttelykalenteri -sivun, sieltä voi käydä kurkkimassa uutisia koskien ensi vuoden näyttelyitä ;) Näyttelyvuoden aloitamme tammikuussa Lahdessa, ja helmikuussa olemme tietenkin paikalla Kes-Kisin perinteisessä talvinäyttelyssä Jyväskylässä. En tosin ole vielä ilmoittanut Eetua sinne, huomenna varmaan maksan että saan asian pois alta, eihän me nyt omasta näyttelystä haluta karsiutua...