Mamma omi tämän koneen pariksi päiväksi, teki jotain koulujuttuja ja muuta yhtä turhanpäiväistä. Suunnitteli myös mun joululahjalistaa, mikä ei tietenkään ole yhtään turhaa. Eilen mamma kävi myös mirrikaupassa (lue: Musti ja Mirri), josta se toi mulle vähän koeleluja, maitonappeja ja ruokaa. Lisää ruokavaraston täydennyksiä on kuulemma luvassa ensi viikolla.

En ole vielä ehtinyt leluilin kovin paljon perehtyä, mutta mamma osti mulle elämäni ensimmäisen huiskan (en lainahuiskista ole välittänyt mutta mamma halusi ostaa) sekä kaksi aktivointipalloa. Mamma sanoo, että ostaa sitten paremman aktivointipallon, jos tykkään noista koekappaleista. Maitonappeja sain sen takia, kun mamma haluaa tietää tykkäänkö sen merkkisistä herkuista, niitä kun on siinä joulukalenterissa, jonka mamma ehkä ostaa. Nuo maitonapit ei ole samanlaisia kuin Tassu-napit, ne on sellaisia pehmeitä. Ihan outoja ne on ja aika pahoja, sain niitä ihan pienen pussin kesällä lahjaksi. Ehkä mamma ei sitten ostakkaan mulle sitä sellaista kissojen joulukalenteria, kun en tykkää sisällöstä. Mutta lupasi se kuitenkin, että saan joulukuun joka aamu jonkun herkun. :)

Sitten mamma osti tarjouksesta kaksi Animonda Vom Feinsten -vuokaa ja viisi Kippy-vuokaa (kolmella eurolla). Mamma aikoo käydä vielä ostamassa sellaisia isoja Gemon-purkkeja ja ehkä lisää Kippyjäkin. Mammaa harmittaa kuullemma ihan vietävästi, kun mirrikaupassa ei ole Almo Naturea ja Miamoria, ja kyllä muakin harmittaa, koska ne on mun lempiruokia. :( Feline Porta on tosin myös ihan hyvää, mutta mamma valittaa, kun ne on niin kalliita (vaikka niin on Almotkin).

Nyt lopetan höpisemisen ja lähden viikonlopunviettoon sekä testailemaan uusia leluja ja ruokia. Hyvää viikonloppua kaikille!

264837.jpg