Alex ja Madde lähti eilen omaan kotiin, ja minulla oli vähän surku kun etsin Maddea kokoajan, olisin halunnut leikkiseuraa. Tänään myönsin tädille, että pikkusisko olisi ehkä ihan kiva... mutta mamma sanoi että se haluaa poikalapsen. No höh! Mutta kun minulla ja Maddella oli niin hauskaa yhdessä, toki Alexanderkin on ihan mukava mutta ei yhtä sähäkkä painikaveri...

Nyt me mamman kanssa mennään kohti uuden vuoden kujeita. Vuosi alkaa kiireisesti kun mamman pitäisi kopioida minun arvoseluseteleitä ja lähettää niitä lippulappusia vuoden kissa -kilpailuihin. Mitä se semmoinenkin lienee, ehkäpä saanen jonkun palkinnon.

Heti 6.1. me lähdetään näyttelyyn, Mikkelissä meidät voi nähdä. Alexander tulee myös, esittelemään omaa rotuaan. Kiirettä pitää näiden edustustehtävien kanssa, huhhuh!

Alexander tahtoo kiittää kaikkia onnitteluista. Meillä olikin aika rajut pirskeet ihan ominemme, kun syötiin salaa koko Alexanderin Anti Hairball - namipurkki! Hehee! Ja Madde ei päässyt mukaan koska sitä ei oltu kutsuttu! Mammat ja Madde oli vähän vihaisia sen jälkeen, muta meillä olikin mahat jo turpeina, että olipahan juhlat!

Tässäpä on video Alexanderista kun se leikkii sillä uudella lempilelullaan: Alexanderin video

Alexanderista vielä pari lisäkuvaa:

aleki1v

Näin rajut partyt meillä oli:

aleki1v2