Heippa kaikille, taas pitkästä aikaa pääsin itse kirjoittelemaan. Olen melko tuohtunut siitä, että täti jätti rusinapullansa (tunnetaan myös Madeleinena) tänne meidän kiusaksi ja jalkoihin pyörimään. Se on kauhea riiviökakara jos minulta kysytään. Syö kauheasti, vie jatkuvasti mamman huomion pörinöillään, dominoi, diivailee ja lätkii minua naamalle. Phyi!

Tässäpä ilouutisena kirjoittelen kuitenkin, että Alexanderista on eilen tullut setä kolmelle pienokaiselle. Setä-Alec sekä me muut lähetämme kurinat ja hyrinät Norleon -kissalaan Minnalle, emo-Iinekselle ja kolmelle uudelle mettispullalle. Sekä tietysti erityiset kolliterveiset Kassu-isälle. Kasvakoot lapsenne suurikorvaisiksi ja suoranenäisiksi, vahvaluustoisiksi ja pitkähäntäisiksi karvapalloiksi. Onnea!

Saan kiittää Kassua ja Iinestä siitä, etteivät tehneet punaisesta vauvastaan poikaa. Olisi nimittäin voinut olla meikäläinen vähän pulassa sen pikkuveliasian suhteen. Tätä kutsutaan metsäkissojen luvatuksi taloksi, mutta joudun tällä hetkellä jakamaan reviirini mitä raivostuttavimman coonin kanssa. En tietenkään myönnä julkisesti, että on välillä mukavaa, kun on seuraa.

Madeleinella on muutama hölmö tapa. Joko se nukkuu sääriään esitellen, pitkänä sammakkona ja raajat joka suuntaan harottaen, tai sitten tiiviinä rusinamyttynä. Madde ei oikeastaan nau'u, se lähinnä kurisee, tai sitten auta armias jos se jää yksin, se ulvoo. Huomenna me mennään mamman äitin luo eli mummolaan, mutta sanonpahan vaan, että mummoa Madde ei varmasti hurmaa. Mummo tykkää sellaisista kissoista kuin minä, rauhallisista, lihavista Pörri-kissoista.

Terveisin talon muhkein voipulla alias Eetu Pörri

IMG_4244.jpg

IMG_4340.jpg