Ollaan mamman kanssa oikein super super väsyneitä näyttelyviikonlopun jäljiltä, mutta kai sitä on silti pakko tulla kertomaan tuoreimmat kuulumiset. :) Huomenna sitten lisää kuvien kanssa...

Eilen tuomari ei erityisen palavasti minuun rakastunut, ja sijoitukseni oli 5. Mamma oli kuitenkin ylpeä käytöksestäni, sillä olin komeasti häntä pystyssä, puskin ja tepastelin enkä pihahtanutkaan vaikka tuomari nosteli ja kummasteli minua. Tänään hollantilainen tuomari tykkäsi minusta paljon enemmän, kehui että olen juuri sellainen kun kotikissan pitää olla; kiiltäväturkkinen, terveen näköinen ja hieno luonteeltani. Arvostelussa olin toinen, mihin mamma oli ihan tyytyväinen.

Näistä varsinaisista arvosteluista sain tietenkin kotikissa-ruusukkeen, mutta me ei muuten kyllä jääty yhtään tyhjin käsin, mihin otsikkokin viittaa. ;) Sain viikonlopun aikana kaksi pokaalia, lauantaina minut palkittiin Kes-Kisin vuoden kotikissana ja sunnuntaina Keski-Suomen parhaana kotikissana. Kaksi pokaalia komeili häkkini päällä, ja kyllä mami oli minusta ylpeä!

Alexilla ja Maddellakin meni hienosti. Alex voitti sertikisan ja sai toisen CAP-sertin. Madde oli ilman kilpailua EX1 ja oli mukana myös TP-valinnoissa.

Tässä nyt pikaisimmat, huomenna lisää ja nyt mennään mamman kanssa koisiin...