Kissakuvahaasteen aiheena on tällä kertaa matkalla. Eetu on uskollinen matkatoveri, vaikka aiemmin se tuottikin jonkin verran vaikeuksia. Eetu ei meinannut tottua boxissa olemiseen ja autoiluun, ja esimerkiksi ensimmäinen yli kahden tunnin näyttelymatka ei ollut kenellekään antoisa kokemus. Nykyään Eetu on jo konkari matkustamisessa, on rauhassa boxissaan ja naukaisee vain silloin tällöin.

Eetu onkin matkustanut melko paljon. Suurin osa matkoista on ollut näyttelymatkoja, suuntana mm. Helsinki ja Tampere. Matkailemme kuitenkin myös muulloin kuin näyttelymatkoilla, mm. kesällä vietimme lomaa kolmessa eri paikassa. Eetu on erittäin reipas uusissa paikoissa, se tulee ulos boxista, alkaa yleensä heti kehrätä, tutkii ja puskee uudet paikat. Eetu on ihana ja helppo matkustuskaveri eikä tarvitse miettiä, kannattaako Eetua ottaa vaikkapa kesälomamatkalle mukaan, sillä se ei paljon stressaa kunhan saa ruokaa, hellyyttä ja leposijan mamman turvallisesta sylistä.

Pikkuinen Alexander ja Eetu boxeissaan, kuva keväältä ennen Kuopion näyttelyä. Seuraavassa reissussamme näyttelyyn Forssaan on myös kolmas boxi, nimittäin Madeleinen. Viime reissullamme Eetun kanssa autossa oli neljä boxia ja neljä ihmistä, siinä oli jo boxeja ja ihmisiä kerrakseen!

531462.jpg

Näyttelyissä korvaamaton apu ison kassin (konkareiden kanssa tämä on kai kestovitsi: miten minulla voi olla yhden kanssa niin paljon tavaraa?! ;)) ja ison kissamiehen kanssa on kärryt. Niillä pääsee helposti rullailemaan eläinlääkärintarkastuksesta ilmoittautumiseen ja häkille, helppoa ja vaivatonta, kunhan joku auttaa korkeissa kynnyksissä ja portaissa...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket