Hei kuule äiti. Sä olet istunut siinä koneella jo varmaan... No ihan tarpeeksi kauan. Päästä mut nyt kertomaan mitä me ollaan tänään puuhailtu.

770318.jpg

Siirtyihän se mamma vihdoin. Ensinnäkin, me tänään Alexanderin kanssa (tai lähinnä Alex) ihmeteltiin sellaista pitkää harmaata letkua jonka päässä oli imukärsä. Kerroin Alexille, että se on imuri, joka on tyhmä kapistus, imee kaikki karvat ja kissanhiekanmurut joita me ollaan urakalla levitetty. Sitten se pitää hirveää meteliä ja siitä kannattaa pysyä kaukana. Niin me pysyttiinkin, joten siitä ei ole kuvia.

Sitten me keksittiin, että nyt pitää lähteä ulos. Kerta me ei päästä koko viikonloppuna ulos, niin nyt pitää sitten ottaa ulkoilua varastoon. Mamma ei kovin kauan suostunut olemaan, mutta sanoi että päästään illalla uudestaan.

Tässä me odotetaan valjaiden laittoa ja kytätään silmä kovana, milloin ovi aukeaa:

770321.jpg

Mitäs uutta pihamaalla tänään? Ainakin saniaiskasvissa oli uusia hajuja, mitä lie...

770329.jpg

Alexander ihmetteli myös naapuritalossa olevaa nosturilaitetta, ne ilmeisesti maalaa sitä taloa tai jotain kun heiluvat siellä korkealla.

770341.jpg

Ulkoilun jälkeen me otettiin vielä kunnon rallit ja painimatsit, tästä kuvasta ei kyllä sitä vauhtia niin nää mutta menossa on Eetu edellä ja Alexander perässä -rallileikki:

770345.jpg

Tämmöistä ollaan tänään puuhailtu. :)