Nyt jo oli aikakin ottaa tämä blogin hallinta pois Madeleinelta. Tehän olette joutuneet jo kolme päivää katselemaan ja lukemaan sen hölmöjä kuvia ja juttuja, eihän se käy päinsä, kun tämä on kuitenkin minun ja mamman blogi! Jos kiinnostaa, niin Alexanderin kanssa ne tulee jo ihan hyvin toimeen, paitsi vielä tuo sähikäinen joskus sille sähisee. Minuakin tuo pieni vähän kiinnostaisi, mutta täytyyhän minun näyttää että olen vanhin ja arvokkain, eli sähisen sille jos tulee liian lähelle.

Mamma teki tähän blogiin nyt sitten syksyisemmän pohjan (sen takia oli salasanasuojattuna), kun gallupin mukaan niin on hyvä. Mitäs pidätte? Korjattavaa, kommentoitavaa? Mamma pitää tästä itse ja on toistaiseksi ihan tyytyväinen. Pohja on muokattu Kikin Pohjien Retro-pohjasta.

Semmoinen ilmoitus vielä, että Alexanderin kissaäiti valmistui eilen 19.8. Tallinnan näyttelyssä Grand International Championiksi. Nyt se on siis GIC SmileTail's Pippi-Lotta, onnea täältä meiltä päin vielä kerran Lotalle! :)

Syyspohjan myötä vihreää, iloista ja aurinkoista alkusyksyä kaikille! Pitäisiköhän tästä reipastua ja lähteä ulkotarhaan tuota kakaraa karkuun...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket