Haluaisin kysyä teiltä lukijoilta gallupin muodossa paria asiaa, toinen liittyy blogin sivupohjaan ja toinen Eetun kotisivuihin. Vastata voi vaikka nimellä Anonyymi jos haluaa, vastaus saa olla vapaa tai yksi vaihtoehdoista. Tässä kysymykset:

1. Pidätkö siitä, että blogin sivupohja vaihtuu neljä kertaa vuodessa vuodenaikojen mukaan (esim. nyt on kesäpohja, pian tulee syksypohja)?

a. Pidän, tapaa kannattaa jatkaa
b. En välitä sivupohjasta, joten en osaa sanoa kannataako jatkaa
c. Nykyinen pohja on hyvä, en kannata jatkuvaa vaihtumista
d. En pidä, mielestäni pohjan pitäisi vaihtua harvemmin/ei ollenkaan

2. Kuinka usein vierailet/vierailetko Eetun kotisivuilla (www.geocities.com/hillapoo)?

a. Vierailen useamman kerran kuukaudessa
b. Vierailen silloin tällöin
c. Olen vieraillut kerran
d. En ole vieraillut
e. En tiennyt sivujen olemassaolosta

Sitten vielä pieni näyttelytiedotus. Eetun tulevat näyttelyt näkyvät Näyttelykalenteri-sivulta, kotisivuilta löytyy tulokset, arvostelut ja lisää tietoa näyttelyistä. Syksyn näyttelysuunnitelmat ovat nyt pikkuhiljaa alkaneet selvitä.

Seuraava näyttelymme on Eetun kanssa päälle parin viikon päästä, 1.9. Tampereella Pirkkahallissa. Sen jäkeen näyttelemme Kuopiossa 15-16.9. molempina päivinä. Loppuvuodesta pidämme matalaa profiilia, mutta käväisemme kuitenkin 17.11. Joutsassa Kes-Kisin esittelynäyttelyssä. Harkinnassa on myös joko Ery-Sydin näyttely Forssassa (?) tai Poh-Kisin näyttely Porissa joulukuussa, mutta mitenkään varmoja ei suunnitelmat niiden kannalta ole.

Eipä tässä muuta infottavaa ollut tällä kertaa, muuta kuin että siskoni uusi kissa kotiutuu tosiaan lauantaina, vähän on jännät paikat. :) Ulkotarhaan saatiin aikaiseksi tehdä kaksiosainen noin 80 cm korkea tasoteline, raapimistolppa sekä lauta, jota pitkin voivat kiivetä. Pari kuvaa ulkotarhailijoista, siellä ne on nytkin ulkoilemassa.

Yllätin pojat kesken painimatsin...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tasoilta löytyy hyvä paikka molemmille, vaikka yleensä Eetu onkin ylätasolla ja Alexander maassa. Tässä Alexander "saalistaa" Eetua lautojen raosta.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tässä näkyy vähän tätä häkin sisustusta, vielä pitäisi ehkä toinen tuollainen tasosydeemi tehdä ja muuta virikettä, mutta kyllä tuo tarha kovin suosittu on etenkin iltaisin!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket