Minua kiusataan täällä kotona. Mamma osti tänään minulle sellaisen punaisen laservaron (kiinnostuneille: Musti ja Mirri, hinta 5,90 e), jonka perässä olen nyt sitten sinkoillut. Mammaa säälittää, kun juoksen ympyrää ja juoksen ja juoksen ja en vaan saa sitä kiinni, vaikka lätkin tassulla. Se on kamalaa, mutta silti tosi hauskaa ja siinä hengästyy äkkiä kun sinkoilee ympäri taloa.

Tässä video ensihetkistä laserin kanssa:

Eilen mamma väkersi minulle pahvista kolme agiestettä, joiden kanssa ollaan nyt vähän harjoiteltu. Putkea ei vielä ole, kun ei olla keksitty mistä me sellainen hankitaan. Kun harjoiteltiin, niin alitus- ja läpimenoesteen osasin heti ja menen niitä reippaasti. Ylimenoeste tuottaa vielä vähän hankaluuksia, kun en ymmärrä että miksi sen yli pitäisi mennä kun voi ihan hyvin kiertää?

Mamma sanoo, että ongelma johtuu varmaan siitä, kun en voi harjoitella ottamalla esteestä tukea, se kun on niin hatara. Kun este on oviaukossa ja mamma heittää raksuja toiselle puolelle, niin loikkaan kyllä mallikkaasti. Ehkä me pikkuhiljaa harjoitellaan sitä ja sitten siirretään se oviaukosta pois.
Onpa kivaa kun on paljon puuhaa, maistuu sen jälkeen unikin paaaljon paremmin!

vasyttaa-large.jpg