Meillä oli hieno päivä tänään, ja matkaseuruetta ja tuttuja pääsi juhlimaan :) Ihan näin alkuun tulokset: Eetu oli siis peräti seitsemästä lyhytkarvauroksesta toinen, olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä pikku-Eetusta! Etenkin kuin hävisimme vain maailmanvoittaja-Romeolle, ei hopea ole häpeä ;) Madde sai sertinsä (CAC) ja kehuja, nähtiin myös Madden täyssisko Silver Pearl!

Entäs sitten: Eetun huutokumppani (aamulla pitivät taas Mräy! - Mooooou! -kuoroa) ja matkakaveri Lara valmistui GIC:ksi, oli VP, TP ja BIS!! Suuret onnittelut Katjalle ja Laralle! Alexin Angeli-sisko valmistui tänään Championiksi voittaen sertikisan :) Myös Alexin muut siskot Hippu ja Naska olivat paikalla. Muillakin tutuilla meni hienosti, ja kakkosessa saatiin monta upeaa mettisvoittajaa.

Paluumatkalla sitten tultiin kasvattaja-Päivin ja tyttöjen kyydissä kotiin ja päästiin taas puhumaan mistäkään muusta kuin pennuista ;) Kalicalanin kissalassa on vielä pari suloista punahopeista poikaa vapaana!

Me lähdetään huomenna Eetun kanssa maalle lomailemaan ainakin viikoksi, eli blogi hiljenee nyt kesälomalle :) Täytyy katsoa, jos vielä aamulla jotain ehtisi laittaa, ja kotisivut päivittää. Tässä kuitenkin jo Eetun arvosteluseteli, Minna Krogh kirjoitti enimmäkseen ihan yleisesti, eikä erityisesti eri kohtiin, niinkuin yleensä:

Tyyppi ja turkki: Handsome 'garfield' with strong big muscular body. Lovely red colour and ex presented coat. Ex condition in coat and body. Ex body balance and big feet.

Kunto: Ex condition

Yleisvaikutelma: Handsome bit 'lazy' red boy. Mothers boy <3

Arvostelutulos: 2. housecat male

Edit. Laitetaan nyt samaan syssyyn pari kuvaa, ja taidanpa päivitellä kotisivutkin...

Eetu arvostelussa (ja tuomari ei irvistele Eetulle, vaikka se pahasti siltä näyttääkin), Madde ihmettelemässä ja Eetun häkki lähinnä noiden uusien verhojen takia esittelyssä ;)

IMG_4396m-large.jpg

IMG_4406m-large.jpg

IMG_4408m-large.jpg

Madde lähtee huomenna aamuvarhaisella mammoineen kotiin Helsinkiin, voi että kun tulee ikävä pientä tyttöä ja nytkin ikävöin sitä pientä Tuiskupörri poikaa... Meiltä lähtee samalla porukoita Venetsiaan, itse en ole mukaan lähdössä, mutta eipä tuo nyt haittaa kun syksyllä kuitenkin ollaan sinne Italiaan menossa (taas) :D No, jäähän minulle tämä ihana punainen tankki, sen kanssa onkin kaikista parasta olla siellä maalla rauhassa, sillä Eetu osaa nauttia pitkistä valjaslenkeistä ja leppoisista päivistä.