Huomenna tätsykkä lähtee Helsingin suuntaan ja sitten Alexander ja Madeleine tulee meille. Tiistaina täti sitten suuntaa Egyptinmaille, mikä minua vähän mieityttää, että ei kai se tuo sieltä mitään egyptiläistä mau-kissaa mukanaan. Mutta ei se kuulemma tuo.

Tänään ollaan vaihdettu hiekkoja ja lisätty hiekkalaatikoita ja muutenkin laiteltu Riehupelle Muhia ja Oppipoikaa varten. Mamma kävi tänään ostamassa ruokaa minulle, paljon Almo Naturea ja Animondaa sekä kaikkia lihoja, siis sydäntä, kanaa, jauhelihaa ja possunsuikaleita. On sillä niissä huomenna pakastamista. Mutta märkäruoat pitää laittaa hyvään talteen, koska Alexander onkin oikea epeli niiden kanssa, se löytää Jelly pussin vaikka mistä ja osaa myös repiä niitä auki.

Me ollaan kaaaamalan väsyneitä mamman kanssa ja minä erityisesti kun pappa antoi minulle vähän ylimääräistä iltapalaa siis raksuja... Hehee, mamma oli vähän vihainen. Laitellaan huomenna sitten kuvia jos ehditään ja jaksetaan, kun saadaan kaverit ensin turvallisesti tänne.