Eilen kotiuduttiin mummolasta ja olipas kiva reissu. Oli hyvä kun Alex oli mukana, sillä sitä on kiva vetää lättyyn. Tänään olen itkenyt Alexin perään ja tehnyt mamman mielestä ihan hämäriä juttuja, kun ei ole kaveria kenelle vähän isotella.

No, matkat mummolaan meni ihan mukavasti. Alex nukkui boxissaan, minä välillä kerroin elämän vääryyksistä ja tulomatkalla tuli pissahätä ja niin... Mutta onneksi oli "vaippa" boxissa eikä mitään isompaa vahinkoa sattunut.
Mummolassa me löhöiltiin, tutkittiin paikkoja ja tietysti syötiin. Alex oli tuttuun tapaansa vähän liian innoissaan ja puski ja piippasi kokoajan. Se oli mamman mielestä ylisuloista, koska kesällä kun viimeksi käytiin mummolassa niin Alex oli vähän arkana.

Ulkona käytiin monta kertaa, mutta eihän siitä oikein mitään tullut kun joko tuiskusi lunta tai Alex ei halunnut kävellä. Minä olisin halunnut tassutella rivakasti ja tutkia kaikki paikat, mutta Aleki on sellainen pohdiskelija että meidän käyttäminen yhdessä ulkona on vähän hankalaa. Tässä Alexander tuiskupää haluaa sisälle:

mummola1-large.jpg

Me pojat käytettiin paljon aikaa nukkumiseen, nukuttiin yhdessä ja vierekkäin, joskus eri paikoissakin:

mummola2-large.jpg

mummola3-large.jpg

Tässä meidät on reissun päätteeksi pakattu autoon, minä kurkistelen vähän boxista että josko lähdettäisiin:

mummola4-large.jpg

Kävijälaskuri on pyörähtänyt poissaollessamme yli 40 000! Aika mahtavaa!