Meillä on mamman kanssa tällä hetkellä tosi paljon odoteltavaa. Ensinnäkin mamma on ihanjustkohta siinä pisteessä, että sitä ei enää huvita yhtään tai jaksa yhtään herätä aamulla aikaisin ja raahautua koko päiväksi johonkin. Onneksi on enää ensi viikko, ja sitten yksi hölmöilyviikko ja sitten, sitten meillä alkaa kesäloma. Huh! Aamuisin mami on kuin zombie ja taputtaa minuakin vain pikaisesti päähän ennenkuin lähtee. Siltikin, vaikka miten pusken ja purisen ja pöristelen ja hyristelen ja haluaisin pusutella.

Sitten kun kesäloma alkaa, niin alkaa myös kunnon kissanpäivät. Mamman tosin on kesäkuussa jossain tienaamassa vähän näyttelyrahoja, mutta eipä se nyt niin haittaa. Mamma on sanonut, että Alex ja Madde tulevat meille kesällä hoitoon. Tulkoot vaikka koko kesäksi, Madde kuulemma kaipaa minua painikaveriksi, Alex kun on niin nössö! E-tädillä on kuulemma menossa hermot Madden kanssa, kun se on niin hirveä riiviökakara. Hihii, me tiedettiin se mamman kanssa jo silloin siitä 2-viikkoisesta ipanasta, että siitä ei hyvää seuraa! ;)

Nooh, lähin odottamisen kohde on viikonloppu. Sitäpä mami manailikin tänään, että näyttelyyn vaan taas, eikä saa nukkua. Ja sitä seuraavanakin lauantaina. Hohoo, on tämä kissaharrastus sitten rankkaa. Eniten mami odottaa sitä, että näkee pitkästä aikaa pörröhännät ja pääsee rutistelemaan niitä. Tänään silitettiin jo verhojakin Alexia varten. Minulla puolestaan on ylihuomenna kylpy. Njaa, tuskin ne saksalaiset ja ruotsalaiset tuomarisedät siitä niin piittaa, komea turkki minulla on joka tapauksessa.

Loppuun vielä pari Heikki Siltalan ottamaa kuvaa minusta. Komeita kuvia, vaikka itse sanonkin.

Terveisin talon johtava leipuri Eetu Pörri

IMG_8123-large.jpg

eetujatuomarih-large.jpg