Eilen illalla kotiuduttiin, reissu meni hyvin ja ihanaa oli :) Myöhemmin voisin laitella kuviakin sisilialaisista kissoista, joita näkyi todella paljon! Kissat olivat myös yllätyksekseni todella ystävällisiä, rohkeita ja hellyydenkipeitä. Eetu haettiin hoidosta pulskassa kunnossa, siellä oli kuulemma syöty muidenkin ruokia ;) Ei ollut Pörrikän riemulla rajoja täällä kotona, kehrättiin ja tarvottiin koko ilta.

Näin siis myös pitkästä aikaa Alexin ja Madden. Huh, Alex on todella muhkeassa kastraattikunnossa, niin turkiltaan kuin muutenkin. Suorastaan ylikunnossa :D, saa nähdä mitä mieltä tuomari on. Toivottavasti turkki pysyy, kauluri voisi olla muhkeampikin mutta voin rehellisesti sanoa että kokonaisuutena Alexander ei ole koskaan ollut noin näyttävässä kunnossa! Näyttely on kahden viikon päästä, tuomarijako tuli tänään ja Alexille on osuvasti tuomarina Alexander Platz, herrat ovat siis kaimoja ;)

Maddekin on kasvattanut itseään edelleen, nimenomaan pituudessa, ei vieläkään massassa. Turkkiakin on ja ensi kertaa elämässään Maddella on kauluria! The Häntä on tulossa takaisin ja muutenkin sitä karvaa alkaa vihdoin olla. Maddella on huomenna suuri, suuri päivä: sillä on sterilaatio! Kiimoja on nyt tullut viikon välein (lyhyitä, 2-3 päivää), ja se alkaa olla aika rasittava tahti niin neidille kuin palvelusväelle. Toistuvissa kiimoissa mm. kohtutulehduksen riski on hyvin suuri. Siispä, kun ei niillä värkeillä ole tarkoitus mitään tehdä, paras päästää neitonen leikkauspöydälle. Nyt kaikki peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin! Toivottavasti operaation jälkeen neiti alkaa sitten myös syömään ja keräämään massaa ja turkkia. Jos niin käy, saadaan hyvinkin näyttävä coonineito aikaiseksi :)

Tämä riittää tältä erää, kuvia yritän saada latailtua koneelle mahdollisimman pian!