Mutta tällä kertaa ei eläinlääkäriin vaan näyttelyyn. Minä olen pysynyt terveenä ja vireänä ja olen elämäni kunnossa, kyllä se niin on että meillä kotikissoilla tuntuu olevan parempi vastustuskyky kuin noilla muilla. Alexanderilta loppui tänään antibioottikuuri ja SE aluekin on parantunut hyvin, Alex on jo ihan normaali ja valmis uusiin seikkailuihin (Namin kanssa kuulemma)! Madeleinella puolestaan aloitettiin antibioottikuuri ja yksipuolistettiin ruokavalio toistaiseksi vain yhteen pentumärkäruokaan (kyse voi olla allergiasta), eipä ole siltäkään tullut ripulia sitten ell reissun. Eli kyllä nuo rääpäleet täällä parantuu mutta näyttelyyn ei Madeleine kuitenkaan pääse.

Huomenna minä, siis ehdottomasti talon komein kolli pääsen näyttelemään ihan kahdestaan mamman kanssa. Rääpäleet ja täti saa jäädä rypemään tänne kotiin kun me lähdetään. No, ei me ihan kahdestaan lähdetä, vaan burma-neitosen kanssa samalla kyydillä. Ja siellä näyttelyssä on hurjan paljon tuttuja, Madeleinen kaikki sisarukset, Alexanderin sisko, äiti ja paljon muita sukulaisia, sekä blogimaailmasta ainakin töpöhännät Aina ja Nyyti.

Nyt ei tule niin pitkää näyttelyreissua kuin kuukausi sitten Helsinkiin, vaan käväistään Tampereella vain yhtenä päivänä eli huomenna. Näyttelyn järjestää Pirok ja se pidetään Pirkkahallissa, lisätietoja. Minut arvostelee italialainen tuomarisetä, minä näytän sille mistä suomalaiset kotikissat on tehty!

Minut on jo pesty mutta näyttelykassi on vielä pakkaamatta ja monta muutakin juttua tekemättä. Mamma sanoo että sen pitää nukkua päiväunet, kun aamulla pitää herätä viideltä. Minulla on näyttelyssä vaaleansiniset verhot ja häkin päällä tietotaulu, tervetuloa kaikki katsomaan ja mammaa jututtamaan (toki minuakin saa jututtaa jos mamman jutut ei kiinnosta, vastaan yleensä kovaan ääneen).

Meillä on tällaiset kärrytkin nyt, mamma kävi eilen ostamassa ne ja kokeiltiin illalla vähän miten toimivat. Nyt me päästään oikein coolisti ja vähemmällä tuskailulla näyttelyssä liikkumaan!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket