Naureskelin tänään itsekseni, kun olin päivällä koneella ja Eetu tuli viereen kiljumaan veretseisauttavaa huutoaan. Murjaisin sille, että jos et poika nyt ole hiljaa niin ilmoitan sinut kaikkiin tämän vuoden näyttelyihin. :D No, pian tulikin sitten sähköpostia, että sain kyydin Lahteen esittelynäyttelyyn toukokuun lopulla. Niinpä Tampereen näyttelyn jälkeen ollaan heti seuraavana lauantaina 24.5. Ragdoll-yhdistyksen esittelynäyttelyssä Lahdessa.

Harmittaa vähän, kun emme Eetun kanssa todennäköisesti pääse Hyvinkäälle. Itse näyttelyyn en kyllä olisi niin kovin halunnutkaan tai ollut edes menossa - mutta kun sitä agilityä on sunnuntaina. Valitettavasti ei nyt kuitenkaan ole kyytiä, joten se jää väliin. Kesäkuussa on muutenkin jo kaksi näyttelyviikonloppua, joten ei tämä nyt mikään katastrofi ole, ja sanonpa taas kerran: Ei sitä joka näyttelyyn tarvitse kissoineen raahautua. ;)

Heinolan näyttelyyn on enää viikko, kivaa! Näyttelyvahvistus tuli sähköpostiin eilen. Mielenkiinnolla odottelen, mitä näyttelyluettelosta löytyy, nimittäin entry clerkin ollessa saksalainen, luki vahvarissa kissan nimen kohdalla: Eetu Prri. En osannut tätä kyllä huomioida yhtään, mutta minkäs teet kun kissan nimessä on öökkönen.

Uusi tarha on muuten vireillä, tällä hetkellä sitä juuri nikkaroidaan tuolla takapihalla. Varmaan sunnuntaihin tai viimeistään maanantaihin mennessä tarha tulee valmiiksi, kerrotaan siitä sitten lisää. Eetu varmasti tulee ainakin olemaan innoissaan!