Alexanderia voi tulla tervehtimään huomenna Kirkkonummella Blue1 Arenalla järjestettävässä näyttelyssä, lisätietoja URKin sivuilla. Näyttely on avoinna yleisölle klo 10-16. Alexin arvostelee saksalainen Alexander Platz ja ollaan siis luokassa 8 :)

Jännittää jo nyt, Alex ei ole ollut puoleen vuoteen näyttelyssä. Hauska lähteä itse vaihteeksi ilman Eetua, ja keskittyä ihan vain Alexanderin tsemppaamiseen ja kuntoon laittamiseen. Mukaan otetaan Eetun loimusamettiverhot, Alexin omat ei ole niin hyvät koska saattavat satiinisina sähköistää. Aamulla on lähtö viiden aikaan ja matkan varrelta napataan sitten siskoni ja Alexander mukaan. Mukaan tulee myös Alexin Lotta-äiti ja paluumatkalla kotiin palaa myös eräs kollilassa vieraillut neitonen... ;) Saa nähdä tuleeko Alexista eno joulukuun lopussa!

Ollaan tosiaan vain päiväseltään reissussa, eli kuulumisia tulee sitten varmaan illalla tai sunnuntaina :) Pitäkää peukkuja!

Edit. Eetu on muuten tulossa (vanhuuden)höperöksi: tänään se jahtasi villinä omaa häntäänsä kuin kissanpentu. Höpsö kissa.