Harjoitettiin Pöppiäisen kanssa viikonloppuna vähän kauneudenhoitoa. Lauantaina oli rasvoittuneen turkin pesu, harjailu ja muuta hommaa. Näistähän Eetu selviää aina kunnialla, kiltti poika kun on niin ei pesustakaan hätkähdä. Loppupäivän herra oli sitten kurinapurina -tuulella, ja sylissä piti pyörähtää vaikka kuinka monesti todeten sen huonoksi paikaksi juuri nyt.

Puhdistettiinpa siitä erityisellä tarkkuudella myös hampaat, peppu (tästä Eetu ei tykkää) ja kynnet, jotka leikattiin. Aika näyttelykuntoinen herra nyt tassuttelee, vaikka eipä se näyttely ole kuin vasta kuukauden päästä. Mamma pikku raasu, säälittävä pikku ukko. Niin kiltti poika, vaikka aina vähän uhoaa.

Nyt Pörri ei jaksanut tulla itse kirjoittelemaan, kun on niin paljon vahtimista tuossa eilen sataneessa lumessa ja auringonpaisteessa. Antaa pojan vahtia, vaikka ei siellä pihalla mikään liiku.

Toissayönä Eetu muuten päätti ottaa asiakseen mamman lämmittämisen, nukkui niin vieressä kuin pystyi ja aamuyöstä kerjäili haleja ja suukkoja minkä kerkesi. Harmi kun niistä hetkistä ei voi ottaa kuvia, kun on itse kissan vieressä. Toinen kun on selällään ja kaikki neljä tassua polkee ilmaa kattoa kohden. Kyllä kissa osaa mammaansa ilahduttaa.

344359.jpg

344360.jpg