On tämä blogi kyllä jäänyt viime aikoina tosi vähälle huomiolle (ja kommentoinut en ole yhtään, vaikka kyllä uskollisesti luen kaikkien kissakavereiden blogeja :D), mutta nyt varsinkin kun on näitä lapsia täällä kolmin kappalein ja aina on joku joka kapaisi vähän rutistusta... Kylläpä ärsyttää lähteä aamuisin töihin, kun voisi jäädä kotiin nukkumaan ja halimaan lapsia, mutta jostainhan ne kissanäyttelyrahat on revittävä :P

Täällä on ollut tosi kauniit ilmat, suorastaan hellettä. Meillä on sisällä aika kuuma, niinpä kissatkin nukkuvat kuin reporangat pitkin pituuttaan. Eetu on ollut minulle vielä vähän äkäinen ja örisee pörröhännille, mutta kun tulin, niin lattialla oli sellaiset karvatupot, eli turpaan oli kyllä Alexille ja Maddelle pistetty (hellällä tassulla tietysti) ;)

Alex on niin mahdoton hurmuri, että täällä saa olla sydän pakahtumaisillaan jatkuvasti. Se on niin täydellinen poika, tänään hengannut koko päivän käytännössä tarhassa. Toivottavasti alkaisi sen johdosta kasvattaa vähän karvaa, tai no kauluria on vähän, mutta häntä on ihan kammottava liru, muutama pieni jouhi jälkellä, näyttää ihan linnun sulalta.

Ollaan joka päivä käyty myös metsässä valjastelemassa, kaksi kissaa kerrallaan. Alexia käytin vielä extrana yksin tänään, kun toinen on niin reipas ja rehvastelee metsässä kuin mikäkin metsän valtias. Mutta ei kyllä mielestäni ole mitään upeampaa näkyä, kuin norjalainen metsäkissa metsässä, oih!

IMG_3980m-large.jpg

IMG_3984m-large.jpg

On muutkin kyllä hengannut tarhassa, kuin Alex. Madde tykkää yhtälailla olla siellä melkein jatkuvasti, Eetu vähän ujostelee mennä tarhaan, jos kaverit on siellä. Eilen kuitenkin olivat kaikki kolme sulassa sovussa tarhassa. Madde ja Eetu tosin vähän läpsivät toisiaan nassulle, kun olivat tasotelineessä kerroksittain.

Seuraavaan näyttelyynkään ei ole kuin viikko. Tänään tuli Jämsän vahvarikin, Eetulla on lauantaina valko-venäläinen ja sunnuntaina hollantilainen tuomari. Mielenkiintoista saada itselleni uusia tuttavuuksia :)

Tässä pari tarhakuvaa vielä

HPIM0657m-large.jpg

HPIM0665m-large.jpg