En eilen ehtinyt tulla kuvia laittamaan, kun lähdettiin Eetun kanssa käymään vielä viimeiselle lomareissulle Saarijärvelle. Tänään tultiin sitten takaisin ja ehdin alkaa tarkemmin katselemaan noita rotuotusten kuvia.

Alexander 5,6 kg - suuri ja karvainen (sukunimi Pussi) VS Madeleine 4,4 kg, isoraaminen, mutta laiha ja karvaton neito. Perheen Premior ja Champion, nyt on molemmilla oma titteli.

Alexin idoli on Eetu, siellä ollessamme Alex seurasi Eetua kuin hai laivaa ja katseli sitä ihailevasti. Eetu meni parvekkeen tuolille ja Alex oli tuolin vieressä vahtimassa. Eetu meni sohvalle nukkumaan ja Alex nukkui yönsä sohvan vieressä. Tädin oma karvasäkki. Masu on Alexilla iso, sillä se syö mielellään Maddelta jääneet RC Kitten Persian -raksut. Enempää ei enää saa maahaan tulla, mutta karvoja on pitkästä aikaa alkanut kasvaa ja niitä saa tulla lisääkin! Komea häntä ja kauluri on jo tuloillaan.

IMG_5202m-large.jpg

IMG_5205m-large.jpg

IMG_5208m-large.jpg

IMG_5211m-large.jpg

IMG_5226m-large.jpg

Tässä vielä viikonloppuna otettu kuva Alexin siskosta Angelista (CH Kalicalanin Nieidda Angeli NFO f 22), niin kaunis neito. Kun Angelia katsoo, on aivan kuin katsoisi Alexia silmiin. Ilmeessä ja silmissä on paljon samaa, mutta erojakin löytyy - Alex on saanut äitinsä korvat ja paljon muitakin piirteitä äitinsä puolelta, kun taas Angeli on tullut enemmän isäänsä.

IMG_5178m-large.jpg

Sitten vielä tämä meidän herkkusieni. Madde on vielä niin kehittymätön tyttö - raameja löytyy vaikka kuinka upeaan cooniin, mutta aikaa, aikaa se tarvitsee. Tuomari kehui valtavasti Madden vartalon pituutta ja muotoa, mutta sitä massaa pitäisi saada. Pää on tällä hetkellä vähän pieni tuohon suureen vartaloon, mutta se kehittyy ja toivottavasti sitä boxia saadaan lisää. Turkki tulee hitaasti mutta varmasti - pöksyt ja häntä on tuuheat ja masussa jo pitkät karvat. Talven aikana tulee toivottavasti vähän kauluriakin. Madden hitaasta kehityksestä kertoo myös se, että pojat ei vielä kiinnosta eli yhtään kiimaa ei ole vielä ollut - onneksi. Madde on peruspöristelijä, jolle mamma on tärkein. Niinpä se saakin kehittyä omaan tahtiinsa, niitä poikia ehtii miettiä myöhemminkin. 

IMG_5229m-large.jpg

IMG_5245m-large.jpg

IMG_5272m-large.jpg