Voi, huomenna Madde ja Alex tulevat vihdoin tänne meille - pitkästä aikaa. Periaatteessa viipyvät vain sunnuntaihin, mutta ehkä toinen noista jotenkin kummallisesti "unohtuu" meille Siilinjärven näyttelyyn asti ;) Ihanat pupuset jo kurisi komennukset puhelimen välityksellä, ja huomenna sitten hurruuttelevat junalla tänne "maalle" :)

Pitäisi joitain juttuja laitella vähän valmiiksi. Lisätä Alexia varten yksi hiekkalaatikko ja piilottaa lehtikori sekä irtolehdet - ihan varmuuden vuoksi, ettei houkutus kasva Alexilla liian suureksi :D Sekä tietysti piilottaa kaappeihin kaikki märkäruoka-, raksu- ja namipussit, pienten tuholaisten varalta. Madde on kuulemma tuhonnut muutamat TV:n johdot kotonaan, mutta täällä käykin kovempi kuri ;) Muuten olette pienet rotuotukset kyllä erittäin tervetulleita, Eetukin nököttää juuri kiipeilytelineellä katsellen kaihoisasti ulos ja odottaen. Ihanaa, että sekin saa vähän painikavereita, tosin saa nähdä, jaksaako aluksi vähän mäkättää, kun ei ole kavereita näkynyt pitkään aikaan.

Kesäpohjaa pitäisi väsäillä jossain vaiheessa, kun on kuitenkin jo kesäkuu. Seuraavaan näyttelyynkin on enää pari viikkoa, tällä viikolla pitäisi tulla vahvareiden. Jämsässä tosiaan mukana vain Eetu, molempina päivinä.