Lastataan kolme boxia, kolme näyttelylaukkua ja mamma autoon ja lähdetään. Huomenna on edessä tämän vuoden viimeinen näyttely. Lähdemme Joutsaan edustamaan kotikissoja ja tekemään tunnetuksi Norjalaista Metsäkissaa ja Maine Coonia.

Koko viikko on ollut vähän näyttelytöhinää. Vastahan me Forssasta kotiuduttiin. On kuitenkin vielä mukava lähteä koko kolmikon kanssa rentoon esittelynäyttelyyn, Madde saa harjoitusta ja kasvattaja näkee Alexanderin. Eetu edustaa lyhytkarvaisia kotikissoja. Aamulla on kahdeksalta lähtö, laukut on pakattu ja boxit eteisessä odottamassa. Lapset ovat leikkineet ja vetivät kaikki ison annoksen kanaa massuunsa. Eivät taida vielä arvata, mihin lähdetään. Esittelenäyttelyä varten kissoja ei pestä, Eetulle ja Madeleinelle en ole tehnyt mitään (paitsi leikannut kynnet), Alexanderin harjasin edustavaan kuntoon. Mukana matkassa on Alexanderin kaunis Hippu-sisko. Kuinka ihanaa nähdä Hippu pitkästä aikaa, viimeksi tapasin sen 15-viikkoisena likkana!

Aiomme mahdollisesti kokeilla Madden kanssa agilityä. Ihan vain tietääkseni, kiinnostaisiko sellainen touhu tytteliä.

Eetu nautti tänään talvisesta ulkotarhailusta ja poseerasikin vähän. Aamulla lähdemme viettämään vuoden viimeistä, mukavaa näyttelypäivää Joutsaan. Hauskaa viikonloppua kaikille!

Hiio-Hop, sanoi Eetun kun punnersi ulkotarhan telineen korkeimmalle hyllylle:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eetu viihtyi talvisessakin tarhassa:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pikkuisen mammalle poseerattiinkin. Pian pitää alkaa suunnittelemaan talvipohjaa, olisikohan tässä kuvassa ainesta?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket