Madeleine, meidän perheen champiooni, pirullinen pikkutyttö, kaunotar, rusinapulla ja kaikkea siltä väliltä. Madde on varmaan toista metriä pitkää ja massaa löytyy nyt jo kokonaiset viisi kiloa! Silti se on edelleen laiha ja kyljet lommolla, joten vielä ainakin yhden kilon voisi painoa ottaa lisää. Turkki siltä puuttuu edelleen, toivottavasti se vielä joskus tulee. :D Mutta kyllä meidän prinsessa alkaa olla kohta siinä kunnossa, että kehtaa viedä näyttelyyn.

Madden pää on tällä hetkellä tuohon mittarimatovartaloon aika pieni, mutta silti se on mielestäni päivä päivältä kauniimpi. Korvat ja tupsut on upeat, silmistä nyt puhumattakaan. <3 Boxia ja leukaa sillä tietysti saisi olla enemmän, mutta profiili on kokonaisuutena kyllä tosi kaunis. Maddehan edustaa vanhaa coonityyppiä (josta myös itse enemmän tykkään), eikä ole sellainen kettunokkainen pitkäkuono, mitä nykyään paljon näkee.

Upean hopeanhohtoisen ulkokuoren alla Madde on luonteeltaan toisaalta herkkä ja hellä, ja toisaalta taas oikea pikku piru. Kuvat on otettu Madden lempipuuhan, eli varpaiden metsästämisen, ohessa. Olkaapa hyvät, tässä meidän upea kaunotar!

Madde toisessa lempipuuhassaan eli oven päällä keikkumassa:

Ja loppuun vielä tasapuolisuuden nimissä yksi kuva Pörrikästä, Alexanderin kuvat tulee kohtapuoliin :)