Meidän laskuri pyöräytti äsken huisin suuren luvun: 20 000! Se on siis vierailujen määrä meidän blogissa, laskuri asetettiin muutama päivä blogin aloittamisen jälkeen eli syyskuun lopussa 2006. Meistä on tullut tosi suosittuja, päivittäin blogiin tehdään 100-300 vierailua!

Yksi hauska juttu mikä löydettiin mamman kanssa, on se, millä hakusanoilla meidän blogiin on päädytty. Kesäkuun tilastoista löydettiin mm. seuraavia sanoja: Eetu Pörri, me ollaan Tampereella, pissi, kiipeilypuu, kissan matojen kuvia, mamin kissa, näyttelyverhot, musti ja mirri animonda,... Ja niin edespäin, niitä oli oikein kunnon lista. Meitä kyllä vähän ihmetyttää, että jos etsii googlesta sanoilla "kissan matojen kuvia", päätyy meidän blogiin? Se ei ehkä ihan ole ollut tarkoitus. ;)

Näin juhlan kunniaksi me halutaan kysyä teiltä lukijoilta: Mikä meidän blogissa on parasta? Onko se kenties kuvat, minun tai mamman höpinät, näyttelyjutut... Vastaus saa olla ihan vapaa. Toivotaan, että kaikki vastaa jotain, myös te, jotka ette yleensä kommentoi. Me tiedetään, että teitäkin on paljon, jotka ette kommentoi, nyt olisi hyvä aika näyttää olemassaolonne! :)

Kiitos ja kumarrus kaikille!
Lukijoille, kommentoijille ja muille, ilman teitä ei todellakaan olisi tätä blogia!

T. Eetu Pörri ja Mamma

791694.jpg

Nyt ei muuta kun kommentoimaan! :)