Siis aikamoista vääryyttä! Melkein valtasivat minun kokon blogin enkä ole itse päässyt kirjoittelemaan ties kuinka pitkään aikaan. Kaikki vaan lässyttää Alexista ja Maddesta ja mamma ottaa vaan niistä kuviakin. Minusta ottanut kun vain pari kuvaa ja nekin niin huonoja ettei niitä nyt julkisesti voi esittää. Ja nyt meinasi unohtaa koko blogiin kirjoittamisen kun nyysäsi jonkun ihme foorumisysteemien kanssa. Kaikkea sitä keksitäänkin.

No mutta oikeasti minusta on tosi kivaa kun on kavereita. Mamma sanoo että vetelen Alexia turpaan ihan 6-0 ja Maddekin on kohta helisemässä. Ole niin aktiivinen muskelknutte että menen aina itse haastamaan noita pörröhäntiä painimatsiin. Se vasta on nastaa! Olen saanut enemmän ruokaakin, kun Madde saa aina päivällä välipalaa niin sitten kun me pojat katsosaan surusilmillä niin mamma heltyy ja johan kilisee raksuja kuppiin!

Me ollaan tässä vähän odoteltu että tulisi jo seuraavan näyttelyn tuomarijako. Huomenna ehkä tulee vahvarit, niin siinähän se sitten selviää. Mamma lähetti jo minun ilmoittautumislappuseni Turun näyttelyä varten ja kovasti se juonii sitä ihan uutta ameriikkalaista näyttelyäkin Heinolassa, mihin me lähdetään toukokuussa. Siellä pitää käydä kuudella tuomarillakin ja kaikkea ihan höpöhöpöjuttua. Onneksi Nemo tulee sinne minun kilpakumppaniksi ja me voidaan sitten yhdessä Nemon kanssa ihmetellä sitä.

Nyt me taidetaan mennä nukkumaan, kun aamulla taas mamman täytyy aikaisin lähteä. Ja miten mälsää, huomenna taas sellainen siivoojatyyppi tulee tänne sotkemaan ja me joudutaan olemaan suljettuina yhteen huoneeseen koko päivän kun se sotkee! No mutta onneksi mamma tulee aikaisin kotiin.

Tässä vielä kuvat Alexista ja Maddesta. Tuo Alexin kuva otettiin oikeastaan sen takia, että sen kasvattajatäti näkee millaisessa karvassa se on nyt että ei se vielä ihan kaikkea ole tiputtanut. Häntä on kyllä aika liru siihen verrattuna mitä se on ollut.

aleki-large.jpg

Meidän Maatuska katseli missikisoja ja uhosi että se on paljon kauniimpi. Niin se meistä onkin. Sitten sille tuli taas kauhea ADHD-kohtaus ja se huusi että se haluaa kauneuskilpailuun. No parin viikon päästä se pääseekin. Liekkö tällaisella lookilla pärjää siellä isojen neitosten sarjassa...

matte-large.jpg