Lauantainen näyttelypäivä Lahdessa sujui hienosti. Matka meni hyvin ja aamulla päästiin ihan ilman jonotusta eläinlääkärintarkastukseen. Pieni yllätys oli edessä, kun huomasin, että näyttely olikin eurotyylinen. Hieno muistutus siitä, että ne infokirjeetkin voi lukea. ;) Onneksi oli mukana sekä tavalliseen, että euronäyttelyyn käyvät verhot, joten ongelmaa ei sikäli ollut.

Päivä menikin itselläni assaroidessa ja Eetu sai kerätä ihailijoita häkissään köllien. Arvostelussa herra esiintyi hienosti, istuskeli nätisti tuomarinpöydällä ja lopuksi tuli puskemaan mammaa ja esiintymään häntä pystyssä :) Eetu sijoittui kolmesta lyhytkarvauroksesta toiseksi. Itselläni jatkui sitten vielä arvostelun jälkeen assarinhommat, pieni tauko oli ennen paneelia käyttää Eetua kävelyllä. Hyvin Pörrikkä viihtyi, vaikka en ehtinyt sen kanssa kovin paljon päivän aikana seurustella. Ja assaroinnista hyötyi tällä kertaa Eetu itsekin, leimakortin lisäksi palkkioksi sai nimittäin myös Royal Caninin lahjakortin ;)

Reissu oli kokonaisuudessaan aika uuvuttava, nimittäin näyttelypaikalta lähtö oli ruuhkan takia aika hankalaa. Lopulta kotona oltiin klo 22, ja eilinen päivä menikin sitten lepäillessä. Seuraavan kerran eli helmikuun puolessavälissä näyttelymatka on onneksi lyhyt, kun näyttely järjestetään täällä Jyväskylässä. Siellä ollaankin sitten molemmat päivät, ja itse olen todennäköisesti molempina päivinä jonkinlaisissa hommissa, joko järjestelyissä tai assarina :)

Kuvia näyttelystä ei valitettavasti ole, assaroinnista johtuen en itse ehtinyt ottaa yhtään kuvaa, enkä nähnyt muidenkaan Eetua kuvailevan.