Tarvitseeko tässä muuta kertoa tämän hetken fiiliksistä ja tunnelmasta kuin että: Eetu Pörri oli tänään paneelissa ja voitti kaikilla tuomariäänillä ensin ihanan LKN Meerin ja sitten PKN Heinän, eli kaikilla tuomariäänillä tulos Näyttelyn Paras Kotikissa! LKU 1 NOM BIS BOB!

Tämä on ihan uskomatonta ja ihan epätodellista. Ei voi sanoa muuta kuin että suuri kiitos kaikille mukavasta seurasta ja onnitteluista, sekä erityiskiitos Tiinalle Eetun hienosta esittelemisestä paneelissa!

Kuvia ja lisää juttua tänään myöhemmin tai huomenna, nyt vielä sulatellaan...

EDIT 21.30: Kiitokset kaikille onnitteluista, niitä on sadellut hirmuiset määrät joka puolelta. :) Tässä pari kuvaa näyttelystä, valitettavasti kummankaan päivän arvostelusta ei tullut kuvia eikä myöskään paneelista, kun ei ollut kuvaajaa ja paneelissa oli niin jännät paikat ettei vain voinut. :)

Väsynyt voittajakissa nukkuu tuossa vieressä tuolilla erittäin sikeästi. Äsken näki unia, tassut ja viikset värisi. Varmasti kertailee tapahtumarikkaan päivän käänteitä ja erityisesti hurjan jännää paneelia monine tuomareineen ja äänineen. Myöskin äärimmäisen väsynyt ja uupunut, mutta kuitenkin onnellinen on mamma, taidankin napata pikkumiehen tuosta kainaloon ja lähteä nukkumaan. Huomenna pitäisi lähteä kahdeksaan eläinklinikalle, nimittäin työelämään tutustumisviikko alkaa ja sinne olisi tarkoitus lähteä vähän harjoittelemaan...

Tällainen tyyppi löytyi häkistä juuri hetkeä ennen paneeliin lähtöä:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pikkuisen Eetu esitteli nassuaan kameralle:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Mutta myös leikki hieman laiskasti, joskin suloisesti keltaisella madolla.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Viikonlopun palkintosaldo oli kaksi kotikissa-ruusketta, TP-mitali, Paras Kotikissa-ruusuke sekä hieno kissapokaali:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Koko häkki:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket