Sitä on vaikea kuvata, miten onnellinen Eetu on ollut nyt muutaman päivän. Se on todella tohkeissaan kun olen kotona, ja sen muutaman tunnin kun olen poissa tekemässä koetta, Eetu nukkuu pesässään ja tullessani se herää taas töhöttämään. Aamulla heräillään oikein hitaasti, syödään yhdessä ja sitä rataa.

Eilen Eetulla oli varsinainen onnenpäivä. Toin sille kaupasta muikkuja ja pistin iltaruoaksi oikein kunnon annoksen kuppiin. Tänään annan loput varmaan välipalana.

IMG_6296m-large.jpg

Siinä ei montaa minuuttia mennyt, kun kaikki oli hotkaistu ja kuppia pestiin toiveikkaasti:

IMG_6310m-large.jpg

Äsken Eetu sai aamupalaksi sydäntä. Kyllä siinä rouske kävi ja sen jälkeen herra asteli polleana tarhaan. Ulkona on tosi kylmä, mutta Eetu esittää olevansa karu äijä ja värjötteli tarhassa eilenkin varmaan pari tuntia. Tässä Eetu illalla, maha täynnä mehevästä muikkuateriasta on hyvä käydä omaan pesään nukkumaan:

IMG_6289m-large.jpg

Eilen sain vihdoin laitettua Alexin ja Madden valmistumisilmoitukset eteenpäin Kes-Kisin sihteerille (seteleistä piti ottaa kopiot ja siksi ne oli minulla). E-täti taitanee tulla viikonloppuna Helsingistä käymään. Itse olisin kaivannut myös rotuotuksia ja erityisesti isomahapörrökarva-Alexia, mutta ne jäävät tällä kertaa kotiin. Tervetuloa vaan, sisarenpoikasi Eetu Pörri odottaa innolla (köhköh).