Äsken tulin miettineeksi, että koska kissaneitien silkkitassujen ja sulonassujen kauneudella ei ole rajaa, niin eihän me kollitkaan sitten voida koskaa olla liian komeita?

Täällä on pyryttänyt koko vuorokauden putkeen, ja kylmä viima käy. Edes sellainen lumikissa kuin minä ei tuossa säässä lähde ulos, vaikkakin tuo puuterin näköinen lumi näyttää kovin lämpimältä ja houkutelevalta... Mami sanoo kuitenkin, että siellä on liian kylmä viima ja puhuri minunlaiselleni "pikkukissalle".

No nyt sittten asiaan. Hetken valitseminoperaation jälkeen otin muutaman omasta mielestäni komean ja mamin mielestä suloisen otoksen minusta. Tässä ne teille näytille, mitäs pidätte? Komeuttani muuten todistaa se, että tulin Kissanpäiviä ja koiranunta -lehden kilpailussa kolmanneksi. Ei kun vaan tsekkaamaan hienoja kuvia, linkki löytyy oikealta.

243659.jpg

243670.jpg

243673.jpg

243680.jpg

243682.jpg

331853.jpg

Ja jotta en nyt ihan mammanpoika-söpöliini -kollin mainetta saa, niin vielä yksi kuva, jossa näkyy arvokas perusilmeeni (vanha kuva, tuossa on vielä myöhemmin jyrsityksi tullut rottinkinen korini):

243677.jpg