Näyttelyviikonloppu Jämsässä on nyt ohi ja koettu - kiitoksia kaikille tutuille seurasta ja onnea menestyneille :) Eetusta otti ainakin Heikki ja joku toinenkin kuvia, saa nyt nähdä mitä niistä saan käyttööni. Myös johonkin lehteen Eetusta otettiin jokin kuva, saa nähdä löytyykö mistään...

Tämä näyttelypäivä meni hyvin. Tuomari Judith Zuurveld oli todella mukava, kertoi ja kirjoitti paljon. Luonnehti Eetua suureksi ja lihaksikkaaksi, erityisesti kehui näyttelykuntoa ja turkin laittoa sekä rauhallista käyttäytymistä. Eetu oli kolmesta lyhytkarvauroksesta toinen, voittaen siis maailmanvoittaja Romeon. Olen todella tyytyväinen tulokseen :) Arvostelut kirjoittelen kotisivuille varmaan huomenissa.

Tänään mukavaa oli myös tuttujen, ja Alexin sukulaisten näyttelymenestys. Alexin siskot Angeli ja Hippu saivat molempina päivinä sertit (CAC) ja Hippu oli tänään värin paras, TP-valinnassa tuli tiukan kisan jälkeen kakkoseksi. Angelikin, jonka esitin VP-valinnassa, sai tosiaan sertin, mutta hävisi VP:n nätille pentulle. Tämä pentu oli meidän Alexin pieni täti, eli Alexin mummon tytär. Suloinen sinikilpparivaavi oli siis ensimmäisessä näyttelyssään VP ja TP. Myös muilla tutuilla meni hyvin: Matkaseurueemme Viivi-burmaneito oli VP, ja Haltia-bengalipoika TP. Onnittelut!

Tässä nyt ensimmäinen kuva Jämsästä, näitä saan toivottavasti lisää, koska en itse ottanut oikein yhtään kuvaa. Tässä Eetu vähän hölmön näköisenä nuuskimassa namipussia, kuvan on ottanut Heikki Siltala :)

eetujamsah-large.jpg