Me ollaan otettu nyt ton pikkurääpäleen kanssa aika iisisti ettei rasituta liikaa ennen Tampereen koitoksia, sitten on jäänyt tää blogikin vähän vähemmälle. Alexanderilla varmaan nousee kohta päähän toi sen VP-saavutus, se uhoaa jo vaikka mitä Tampereen varalle, vaikka onkin siellä omaa kaunista siskoaan vastassa, että eihän siitä hommasta mitään tule. ;)

Mä olen ulkoillut mamman kanssa aikas paljon, eilen oltiin varmaan tunti ulkona. Käveltiin metsässä, minä edellä ja mamma perässä. Nämä kevään tuoksut ja kaikki oikein huumaa, yritin vähän vaania oravaa ja lintuakin, ei siitä kyllä oikein mitään tullut kun kaksijalkainen rämistelee flexin kanssa perässä. Säksätin noille ärsyttäville lintusille, kun ne visertää ja lentää eikä niitä sitten millään saa kiinni.

Ruohoa on myös kiva syödä, nakertaisin sitä vaikka kuinka kauan mutta mamma ei jaksa toljottaa paikallaan. Ulkona ruoho maistuu paremmalta kuin sisällä, kissanruoho ei aja ollenkaan samaa asiaa muta eihän mamma sitä ymmärrä.

Nyt täytyy kyllä lätkäistä tähän joku vanha kuva kun mamma ei ikinä tajua olla ulkoilureissuilla kamera mukana ja muutenkaan mua ei ole nyt hirveästi kuvailtu, äiti kävi tädin kanssa taas siellä Alexanderin kasvatuskodissa niitä tyttöjä kuvaamassa.

581117.jpg