Eilen ja tänään on ollut taas nettiyhteyden kanssa ongelmia, mutta eiköhän se nyt taas pelitä kun vähän fiksattiin. Ollaan tässä vähän suunniteltu viikon päästä olevaa näyttelyreissua, johon siis Alexin kasvattajan ja Angeli-siskon kanssa lähdemme. Hippu-siskonkin piti tulla mukaan, mutta lähdetään nyt kuitenkin vain kahden kissan voimin. Vähän auki vielä, lähdetäänkö perjantai-iltana vai vasta lauantaina suoraan näyttelyyn, mutta eiköhän se tuossa alkuviikosta selviä.

Sitä ennen tässä pitäisi vielä lähteä käymään Savonlinnassa sukulaisissa ja oopperajuhlilla. Tämänhetkinen matkasuunnitelma olisi suunnata lauantai-iltana mökille Kangasniemelle, ja sieltä sitten bussilla sunnuntaina Savonlinnaan. Takaisin tullaan torstaina aamusta, kun on vielä järjesteltävää sitten ennen näyttelyä. Eli kesätaukoa pukkaa taas blogin suhteen, mutta täytyyhän tässä lomailla kun pian taas alkaa arki.

Otsikkoon viitaten sain tänään mielenkiintoista tietoa sieltä pääkaupungista. Tuli selväksi, missä ollaan dieetillä ja missä ja ei. ;) Rotuotukset ovat käyneet vaa'alla ja elopainoa on Alexilla 5,6 kg ja Maddella 4,4 kg. Hienoa Madde, täti on ylpeä, kasva vaan isoksi cooniksi! Alexille taas... no, sanon kommenttini sitten kun olen nähnyt onko tuo miehistyminen tapahtunut lihasten vai masun koossa. Epäilen vahvasti jälkimmäistä, vaikka kuulemma Alex kävi pari päivää sitten pesulla ja oli märkänä vielä niin hoikkaa poikaa että. ;)

IMG_5084m-large.jpg

Tässäpä tämä meidän Eetu "Ikidieetti" Pörri. En ole käyttänyt sitä nyt pariin viikkoon vaa'alla, kun ei luotettavaa täältä oikein löydy. No, odotan innolla mitä tuomaritäti- ja setä sanovat viikon päästä, onko läski vai eikö ole. Sekin on niin suhteellista: Jos tuomari on arvostellut koko päivän perskejä tai kakkosia, ei usein Eetun koosta tai painosta ole sen kummempaa sanottavaa. Mutta entäs jos tuomarilla on ollut nelosia: silloin usein haukotaan henkeä, sanotaan "OMG! A BIT on the fat side!" ja jätetään viimeiseksi ;) Tämä teoria testastaan Surokissa: Lauantainen tuomari arvostelee ykkösiä, sunnuntainen nelosia. Läskituomio odottaa :D

IMG_5093m-large.jpg