Niin on, täällä meillä ainakin. Sunnuntaina kun tuli lunta ja kaikki oli niin ihanaa, tänään oli melkein lämpöasteita, tiet ja puut suli ja nyt kun pakastaa niin tulee kuulemma pääkallokeli. Maassa on toistaiseksi vielä lumet, mutta pahalta näyttää senkin kohtalo. Talvella on tosiaankin vaikeuksia tulla tänä vuonna, en ole ikinä eläissäni näin lumetonta tammikuuta nähnyt ja vanhatkin ihmiset puhuu jostain 70-luvusta kun oli viimeksi tällaista.

En ole nyt käynyt ulkona, mutta lauantaina kävin. Silloin oli melkein kauniimpaa kuin nyt, kun on puoliksi loska ja puoliksi lumikeli. Silloin oli maa sentään jäässä ja mä kuulemma oikein poseerasin kameralle. Hyviä kuvia ei kuitenkaan kovin montaa tullut kun mamma on niin tunari ton kanssa ja heilauttaa aina sitä kameraa ja kuva tärähtää. Ei siitä muuten haittaa olisi mutta kun ilman salamaa ne ulkokuvat on hyvä ottaa, niin sitten ne on ihan yhtä tärähtäneitä kuin mamma.

Niin ja sit kun mä vahdin siinä niin eihän sitä hommaa saa koskaan loppuun kun mamma on kameran kanssa sitä "zooooooooom" laitetta käyttämässä ja yrittää saada mut kattoon kameraan että saisi naamakuvan. Kyllä noi kuvausjutut on parempi tehdä sisällä ja mielellään kun mä nukun, vaikka kyllä mä siis ulkonakin vähän poseerasin.

Tässä nyt muutama näitä kuvia, mamma taitaa lähettää jonkun tonne Kissanpäiviä ja Koiranunta valokuvauskilpailuunkin, kun aihe on "Ei pakkanen pure" tai jotain vastaavaa. Onhan toi maa ainakin näissä aika komea näköinen kun on noin nätisti jäätynyt.

346565.jpg

346569.jpg

346570.jpg

346572.jpg