Forssassa oli aikamoinen meno ja meininki. Jos jotakuta harmittaa, että ei ilmoittautunut, älkää harmitelko enää. :P Järjestelyt oli vajavaiset - kiltisti sanottuna. Mutta ei teitä varmaan se nyt niin kiinnosta...

Eetu oli kolmas viiden uroksen porukasta. Voiton vei maailmanvoittaja Romeo ja ihana Lasse. Tuomari Wikström rakastui Eetuun, halaili, pussasi ja kehui miten ihana poika. Yleisvaikutelma: Ex luonne. Kotikissoista paneelissa oli Romeo, Susanna, Noora ja James, joista Noora ja Romeo voittivat ja Romeo oli lopulta kaikista paras.

Alexander - tädin kultapoiskapuskutuiskuihanamussukka käyttäytyi todella hienosti ja oli niiiiin komeana. Alexander sai ensimmäisen sertin, CAPin, kyllä pojasta ollaan ylpeitä! TP-valinnassa tuli niukka häviö Coonille iän takia, tuomari ei viitsinyt laittaa vanhojen ja kehittyneiden kastraattien joukkoon 10 kk ikäistä pojankloppia, joka on ihan ymmärrettävää.

Madde oli superinnoissaan lähdössä kauneuskilpailuun ja olikin matkalla tosi nätisti, niinkuin kaikki muutkin. (Unohdetaan Eetun pissi boxiin -episodi, joka päättyi kyllä hyvin) Madeleine käyttäytyi hienosti kun alkujännitys meni ohi, kaunisteli ja hurmasi tiukan Lone Lundin. Seteliin tuli sydäntarra ja tytön tulos EX1 ja kehut tulevaisuuden lupauksesta. TP-valinnassa häviö nätille birmalle.

Huomenna kuvien kera lisää juttua, heräsin tänään 4.30 joten nukkumaankin voisi jo mennä...