HUH! Nyt voi sanoa, että onneksi ollaan kotona ja raskas viikonloppu ohi. 500 km autoilua yhteensä ja kaksi päivää näyttelyssä verottaa kyllä sekä kissan, että allekirjoittaneen voimia.

Tänään tulokset oli melkein yhtä hienot kuin eilen: Kahdessa kehässä oltiin toisia ja viimeisessä kolmansia. Ihana Simi hurmasi luonteellaan ja vei voiton tänään joka kehässä. Onnea Simi! Tänään tuomarit eivät olleet ihan yhtä viihdyttäviä kuin eilen, mutta silti todella mukavia ja arvostivat kotikissoja.

Ehkä myöhemmin vähän lisää juttua ja illalla ehkä jo kuviakin, nyt täytyy vähän relata, vaikka itseasiassa huomiseksi on vielä vaikka mitä tehtävää... Virve otti Eetusta paljon ihania kuvia, myös arvosteluista tältä päivältä, joten niitä odotan enemmän kuin innolla :)

Edit 22.34

Tässäpä muutama kuva, oli kyllä niin hauskaa kun näitä valikoin. :D Kaikki siis tämän päivän arvosteluista.

"Katsos Eetu, tässä on huiska", sanoi Herra Harding
"Mitä mä sillä, rapsuta vaan siitä päästä", vastasi Eetu Pörri

IMG_3540-1.jpg?t=1209929837

"Hähää, huiskulla päähän vaan kerta tää ei leiki" -tuumi puolestaan Herra Trevathan

IMG_3547-1.jpg?t=1209930015

"Voi jösses mikä maha tällä", pohti Herra Vanwonterghem
"Mitä sä siitä masusta kopeloit", pörähti Eetu

IMG_3555-1.jpg?t=1209930083

Ja hulvattomien arvosteluiden jälkeen vielä pari muuta kuvaa. ;) Eetu tähyilee Fedjaa, joka yritti hetkeä ennen rehvakkaasti muristen tulla Eetun häkkiin "tuhoamaan kilpailijaa" :D

heino1-large.jpg

Tällaisen ihanan kyltin Eetu sai lahjaksi, kiitos! :) Poika oli kyllä tänään ajoittain aiha massaHurmaaja, kun toiseksi viimeisen kehän jälkeen tarpoi ja tarpoi ja hyrisi häkissään.

heino3-large.jpg

Ja viimeiseksi, upea ruusukeloisto (ruusukerivistöstä loppui tila :D), tästä puuttuu vielä kotikissojen Merit Award-nauhat:

hieno5-large.jpg