Tänään on itsenäisyyspäivä, jota me ollaan vietetty rauhassa kotona. Nukuttiin pitkään, sitten vedettiin Alexanderin kanssa navat täyteen lihaa ja leikittiin. Sitten ollaankin nukuttu rauhassa päiväunia. Illalla katsotaan ehkä papan kanssa linnanjuhlia, Alexi tosin lähtee ennen sitä varmaan kotiin. Mamma lähtee johonkin kuvia eloon mikä lie elokuu va sellaiseen.

Toiset on viettänyt kotikissojen linnajuhlia Hyvinkäällä. Perditan jengistä siellä on ollut Sirius ja Nemo. Kai me saadaan kertoa, saadaanhan? Sirius oli arvostelussa 3. ja agilityssa 5, Nemo arvostelussa 2. ja agilityssa 2. Mutta kyllä me ollaan Siriuksen puolesta iloisia, ihmiset ymmärtää punaisen komeuden päälle ja Sirre oli yleisön suosikki! Onnea Sirius ja Virve! :)

Nyt minun täytyy mennä komentamaan Alexanderia ennen kuin se lähtee. Ei sen mamma varmaan anna sen olla täällä toista yötä, vaikka kyllä me se pidettäisiin. Se on ihan kiva kaveri ja mamma läpisee sille kokoajan miten ihana poika se on. Onhan se, etenkin kun tietää kuka käskee.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!