Pojat olivat tänään yksin kuusi tuntia, 10-16. Äsken kun tulin kotiin, odotti täällä kaksi unista kissannassua, tyhjät ruokakupit ja yläkerrassa täys kaos.

Tarkennetaampa:

Opetus 1.
Jos joudut jättämään kaksi toisiaan innostavaa kissaa kahden moneksi tunniksi, älä jätä täyttä roskakoria ulottuville. Kun saavut, saattaa kori olla missä päin taloa tahansa ja roskat levitetty ja möyhitty ympäri huonetta.

Opetus 2.
Sama tilanne, kissat yksin monta tuntia. Älä jätä kalkkunalevy - tai muuta herkkupussia esille, edes kaikkein korkeimman hyllyn ylimmälle tasolle. Kun saavut, on kalkkunanlevyjämät sikin sokin huoneessa, suurin osa pieniksi järsittyinä. Kissojen masut on herkusta pinkeinä, juomakupit juotu tyhjiksi (herkut janottaa) ja hiekkalaatikossa kaksi suurtaa pissilaattaa.

Opetus 3.
Jos mahdollista, älä jätä kahta ihmisrakasta ja hellyydenkipeää kissaa kahden moneksi tunniksi. Kun saavut, saat jalkoihisi kaksi unista mutta onnellista, kehräävä karvakasaa, jotka taistelevat siitä, kumpi pääsee ensin syliin hellittäväksi. Ilmeet je hellät miukaisut kertovat: "Oli ikävä"