Kylläpä nyt harmittaa, suututtaa ja vaikka mitä. On ollut huonot fiilikset nyt jo muutaman päivän ja siksi blogikin on ollut hiljaa. Nimittäin meidän viikonlopun näyttelyreissu Seinäjoelle taitaa mennä mönkään. Huoh.

Eetulle tuli alkuviikosta korvan juureen vähäkarvaiselle alueelle mustia näppyjä ja punoittaa. Uskon tämän olevan aknea, ja nyt kiivaasta Betadine-hoidosta huolimatta se on edelleen siinä. Mahdollisestihan se voisi olla allergiaa (en kyllä usko) tai tulehdus, ei ole meidän kissoilla aiemmin aknea ollut joten en tietenkään tiedä varmasti onko se sitä. Todennäköisesti näyttelymatka päättyy siis eläinlääkärin tarkastukseen, vaikka tuosta ei voi todistaa että se olisi tarttuva tauti tms., niin enpä voi todistaa toiseenkaan suuntaan eli lähes varmasti meidät näyttelystä ulos lempataan. Tosi harmittava tilanne, Eetua ei itseään tuo yhtään häiritse eikä sitä raavi, yritä pestä tms. Se vaan on niin näkyvässä paikassa, jos olisi esim. leuassa (kuten akne yleensä), sitä tuskin edes huomaisi.

Tällä kertaa kävi näin. Lähdetään aamulla kaikesta huolimatta yrittämään, vielä täytyy näyttelykassi pakata ja Eetun olen pessyt. Sunnuntaina saadaan sitten levätä kotona. Huoh. Enpä ole ikinä ollut näin surkeilla fiiliksillä näyttelyyn lähdössä.