Olemme viikonloppuna Eetun kanssa mukana Pirokin näyttelyssä Tampereella. Näyttely on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (ent. Pirkkahalli) ja se on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-17. Eetun kanssa olemme paikalla siis molemmat päivät, tuomareina meillä on lauantaina islantilainen Aliosha Romero ja sunnuntaina vanha tuttu, tanskalainen Lone Lund.

Aamulla lähtö on vasta kuuden jälkeen, ja sunnuntaina saadaan varmaan nukkua suorastaan pitkään. ;) Eetulla on oikein onnenpäivä, pääsee matkustamaan kolmen kauniin mettisneitosen kanssa. Autossa on nimittäin myös kolme hymyhäntäistä (SmileTail's kasvatteja kaikki) typykkää; Alexin emo Lotta sekä myös sukua olevat Milla ja Vilma. Jos nyt aletaan oikein ajattelemaan, Milla on Alexin emon Lotan velipuolen (yhteinen äiti Emma) tytär ja Vilma taas Millan tytär... Meniköhän se nyt oikein. Whatever, sukua kuitenkin ja se on pääasia :D

Tuttuja onkin tulossa paljon, eli nähdään aamulla Tampereella! :) Ja nyt kuvaajan pyynnöstä pari kuvaa Eetusta kylvyssä (lupaus mikä lupaus...) Olisi Midi muuten lähikuvatarkennus auttanut kovasti tätä ensimmäistä ;)

IMG_6436m-large.jpg

IMG_6455m-large.jpg