Viikonlopun ensimmäinen näyttelypäivä on ohi, ja huomenna suuntaamme Jämsään uudelleen. Meillä meni tänään ihan mukavasti, Eetu oli neljästä lyhytkarvauroksesta kolmas. Se jäi vähän harmittamaan, ettei tuomari perustellut sanallakaan valintaansa, mutta joskus se on näin. Arvostelusetelissä on kuitenkin paljon kehuja :)

Hauskinta päivässä oli melkeinpä Lumikin kiertopalkinnon jako parhaalle keskisuomalaiselle kotikissalle. Eetun lisäksi oli toinenkin keskisuomalainen kotikissa, jonka Eetu voitti arvostelussa. Toisaalta se taas pärjäsi veteraaneissa, joten yhdistys päätti antaa tuomareiden valita. Poikia vertailtiin paneelipaikalla - kiitoksia Eevalle Eetun esittämisestä - ja lopulta tuomarit äänestivät Eetun parhaaksi keskisuomalaiseksi kotikissaksi. :) Niinpä Eetu nappasi tämän palkinnon jo kolmatta kertaa peräkkäin, olen pojasta erittäin ylpeä!

Kiitoksia tutuille seurasta ja kannustuksesta, ja terveisiä kaikille Eetua katsomassa käyneille. Ihmiset on kyllä iiiihania ja Eetua hyrisytti häkissä kovasti, mutta tuomarisedäthän on aina ollut meidän mielestä ihan tyhmiä, niinpä niille pitää vähän äristä ;)

Ainiin, kun tulimme jo kuuden aikaan kotiin (luksusta!) täällä oli vastassa erittäin nälkäinen ja äkäinen kaksikko Madde & Alex :D Ihan hyvin niillä oli vissiin päivä mennyt, kaikki antamani ruoat oli syöty. Olihan niillä toisistaan seuraa ja levittelin illalla leluja ja muita virityksiä + huoneessa on vielä verkotettu ikkuna, jossa istuskella. Huomennakin joutuvat olemaan, mutta saavatpahan nyt illan virkistyä ja ovatkin haistelleet tarkkaavaisena Eetua ja kököttäneet tarhassa ;)

Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet!