Täytynee nyt kirjoitella vähän kuulumisia, on muka ollut taas niin kiirettä ettei ole ehtinyt. :) Meidän kesä on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, ihanat ulkoiluilmatkin on ollut, paitsi eilen oli tosi kova ja pelottava ukkonen, Alexanderia varsinkin pelotti kun taisi olla sen ensimmäinen ukonilma. Niin, mammat kävi lauantaina vieraissa, oikein kahdessakin paikassa. Jotain cooninrääpäleitä kattomassa. Ei meille semmosta ole tulossa, mutta tätille ehkä pieni tyttönen sitten alkusyksystä...

Mulle ei kuulu mitään ihmeempiä, en ole kovin hirveästi ulkoillut kun täällä oli viime viikolla tosi paljon öttiäisiä ilmassa. "Ulkotarhassa" olen ollut jonkun verran, siellä kun voi katella maisemia ja nauttia auringosta ilman ötököitä. Tässä minä tuossa kuistilla:

650826.jpg

Ja tässä komeilen sisätiloissa

650830.jpg

Alexander oikein yllätti tänään, kun täti käytti sitä vaa'alla: Paino oli 4 kg! Siis neljä kiloa, tommonen sintti, ikääkin alle puoli vuotta, tarkalleen ottaen 5 ja puoli kuukautta. Kuka sanoi, että mettikset kehittyy tosi hitaasti. Alexander ei ainakaan, tai voihan se vielä jämähtää tuohon kokoon eikä kasva pitkään aikaan. Iso poika se jo on, pää on jännyt nyt aavistuksen pieneksi ja kauluri ohentunut kesäkuntoon, mutta päivä päivältä komeampi siitä kuulemma tulee. Tietenkin minä olen vielä komeampi.

Nyt Alex on polleana, että voisi joku tuoda sille tytön, kerta on jo miehen mitoissakin. Ei se oikeasti ymmärrä tytöistä vielä mitään, kunhan puhuu. Mutta kuulemma vaimoehdokkaita otetaan ilolla vastaan.

Tämä on jo melkein pari viikkoa vanha kuva Alexanderista, ihan komea ja söpöhän se tuossa on:

650852.jpg

Niin ja semmoinen juttu vielä, että nyt mut ja Alex on ilmoitettu sinne Helsingin näyttellyyn 28-29.7 molemmiksi päiviksi. :) Vähän jänskättää lähteä niin pitkään matkaan, mutta ollaanhan me nyt aika tottuneita jo tuohon matkustamiseen, ja onneksi Jyväskylän näyttelyyn parin viikon päästä ei tarvitse matkustaa kuin pari kilometriä näyttelypaikalle.