Ihan lyhyesti nyt pikaiset kuulumiset, voitte arvata miten väsyttää ja on olo ihan turtunut näyttelyviikonlopun jäljiltä...

Eetulla ei mennyt tänään kummoisemmin, sijoitus oli 5. kun ei se ruottalainen miäs tykänny meiän masust ;) Mutta arvostelusetelissä on kyllä ylistystä, sen kirjoittelen nettiin ehkä huomenissa! Eetu sai myös Conanin erikoispalkinnon; eli pysti ja erikoisruusuke tuli kotiin tällä(kin) kerralla!

Alexanderilla meni odotetusti ja juhlittiin perheen ensimmäistä ja myös ensimmäistä Kalicalanin-kasvattajanimeä kantavaa tittelikissa. Eli meidän pieni Tuisku-vauva on nyt virallisesti Premior FIN*Kalicalanin Halti Tuiskupää! Alex kävi myös TP-valinnoissa, joissa birma vei voiton.

No mutta kuka sitten onkaan päivän kirkkain tähti. Meidän Madde-mato-maatuska! Tädin hopealintu! Ensimmäistä kertaa avoimessa ja tuloksena EX1 CAC ja tuomarin paras naaras!! Ja siis niille, jotka ei niin ole näihin perehtynyt; se on alle vuoden ikäiselle neitokaiselle kakkoskategoriassa ISO juttu! :) Meidän nättimys! Ja kiitos Katjalle ihanasta ja rauhallisesta esittämisestä paneelissa! Kyllä sai olla tytöstä ylpeä!

Kokonaisuudessa siis viikonloppu meidän perheen osalta erittäin, erittäin onnistunut, mitään ei jäänyt hampaankoloon tällä kertaa :D Huomenna sitten lisää raporttia kuvien kanssa...