Hei, mitäs kummaa tämä nyt on?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Täällähän on lehtiä maassa. Tummia lehtiä. Syksyn lehtiä. Niin ne vaan sanoo, että nyt olisi syksy. Hö, vastahan se oli kesä. Viikko sitten oli vielä kesä. Nyt on kylmä, sataa ja lehtiä varisee. Mutta me päästiin silti Alexanderin kanssa tänään valjastelemaan. Madeleine ei päässyt, koska sitä ei ole vielä opetettu valjaisiin ja nyt on vähän huono sääkin.

Alexander otti homman vähän tosissaan ja kulki ylpeästi pöhö-häntä pystyssä. Sitten se yritti päästä ulkotarhaan (hölmö) ja kiipesi verkkoa pitkin tarhan katolle! Kyllä se sitten valjastelun jälkeen sinnekin pääsi, ja oli oikein polleana. Sitten Alexander löysi Maailman Isoimman Tatin meidän pihasta. Tatti on meidän mielestä yleisnimitys kaikille sienille, anteeksi sienituntijat. Tässä näkyy vähän sitä tattia, mutta lähinnä noita lehtiä, meillä on katsokaas vielä vihreitäkin lehtiä. Ja lisäksi valkoisia ja keltaisia kukkia. Ei nyt mikään myöhäissyksy vielä ole.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tatti-asiasta nousi keskustelu, että Alexanderista ei ikinä tule herkkusientä (Champion). Päädyttiin siihen tuloksee, että parempi vaan kun ei tule, Alexander on nimittäin Pikku Smurffi tai Tatti, ei mikään herkkusieni.

Mamma otti Alexanderista paljon enemmän kuvia kuin minusta, koska se kuulemma poseerasi niin nätisti, vaikka loppujenlopuksi ne kuvat ei sitten hirveän hyvin onnistuneetkaan. Sitten mamma yritti ottaa minusta kuvaa, sanoi että poseeraa nyt vähän blogikavereille. Minä tuumin että etteköhän te jo tiedä millainen minä olen, ja tällaista naamaa näytin kameralle:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ulkotarha-kiipeilystä innostuneena Alexander ponnisti vielä meidän pihan isoon vaahteraan:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nyt Madeleinen väärän värinen ja muutenkin mielestäni vähemmän häävi naamataulu ei päässyt ollenkaan kuviin. Niin! Me (kastraatti)kollit jyrätään. Pahoittelumme Taavi ettei kuvia tullut, Prinsessa-Madeleine on kyllä erittäin kiitollinen kohtelaisuuksista.

Viimeisen kuvan myötä Alekilta Kurrkurr-komeiluterkut Namille ja hauskaa syksynalkua kaikille! Saa muuten arvata, mistä Alexanderin uusi lempinimi Alek on saanut alkunsa. ;)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket